Välkommen till Restaurang Arken.

Restaurang Arken är samlingsnamnet för all restaurangverksamhet i huset Arken vilket innefattar:

Postmästaren – Arkens lunchrestaurang där det serveras lunch med ett varierande utbud såsom husmanskost, vegetariskt, soppor, pasta samt en stor salladsbuffé.

Bistro Postryttaren – Arkens representationsmatsal där affärsluncher och husmanskost serveras i trevlig och avslappnad miljö.
Fungerar också som mötesplats för små och stora möten. Varför inte ett frukost möte i bistron. Pc-kanon och duk finns på plats.

Café Arken –Här kan du äta din frukost och lunch, ta en latte med kollegorna. Godis, dryck och det som krävs för en effektiv dag på jobbet. Inom kort kommer ett nytt delikatessutbud med allt från finchoklad till Pata negra och parmesan

Catering – När du behöver frukost, lunch, fika eller en plockbuffé till dina möten så har vi en webshop på arken.modisrestauranger.se där du kan beställa det du behöver i förtäringsväg. Vill du ringa och prata direkt så går det naturligtvis jättebra.

 

Restauratör

Restaurang Arken drivs av Kyriakos Kylilis på uppdrag av MODIS restauranger AB.

 

 

 

Värderingar –

Service Kvalitet & Glädje

Service. Vad är bra service? Naturligtvis inte helt lätt att svara på och väldigt individuellt. För mig är det att överträffa gästens förväntningar och det är vad jag och min personal kommer att arbeta för.

Kvalitet. Även detta är subjektivt men min filosofi är att alltid arbeta för att ge kunden det bästa möjliga. Att arbeta utifrån den filosofin ger inte bara bra produkter och nöjda gäster utan även en glad och yrkesstolt personal.

Glädje. När vi levererar en god service och en hög kvalitet får vi inte bara en nöjd och glad gäst, vi skapar även en mycket god arbetsplats för oss själva. Det skall helt enkelt vara roligt att gå till arbetet.

Mycket välkomna till Restaurang Arken

Kyriakos Kylilis